Uutiset

Lehdistötiedote

JUJO THERMAL KEHITTÄÄ KIERRÄTETTÄVÄSTÄ JA BIOHAJOAVASTA PAPERIMATERIAALISTA VALMISTETTUA SHIELDPLUS®-TUOTESARJAA, JONKA TAVOITTEENA ON VÄHENTÄÄ MUOVIN KÄYTTÖÄ ELINTARVIKKEIDEN JOUSTOPAKKAUKSISSA   Jujo Thermal kehittää uutta, ympäristöystävällistä erikoispaperia, joka on vastuullinen vaihtoehto elintarvikkeiden joustopakkauksiin…. Lue lisää»

Tsunamin jälkimainingeista Suomen metsiin

Jokainen urapolku on yksilöllinen. Harvoin sattuu kohdalle niin erityislaatuista tarinaa kuin mitä  myyntijohtajallamme Shun Katolla on kerrottavanaan. Shun vastaa Jujolla myynnin kehityksestä yhdessä myyntiosaston kanssa. “Komennukseni Jujolla on ensimmäinen ulkomaankomennukseni…. Lue lisää»

Kesätyöhakumme on käynnissä

Jujo Thermal Oy on Kauttualla toimiva maailman suurimpiin lukeutuva lämpöherkän paperin valmistaja, joka tarjoaa tänäkin kesänä kymmeniä kesätyöpaikkoja. Kesätöitä on tarjolla touko-elokuun 2019 välisenä aikana. Kesätyöntekijämme toimivat pääasiassa prosessinhoitajien ja… Lue lisää»

Tule tapaamaan meitä Satarekry-messuille!

Olemme mukana Porin suurimmilla rekrymessuilla ke 23.1.2019 klo 10–17 Kauppakeskus Puuvillassa. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan eri uramahdollisuuksista. Tarjoamme kesätyöpaikkoja kansainvälistä liiketoimintaa ja logistiikkaa, myyntiä ja markkinointia, tuotantotaloutta ja prosessitekniikkaa, tuotekehitystä ja… Lue lisää»

Rauhallista joulunaikaa.

Kiitos kuluneeesta vuodesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.  Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin suunnatut varat Mannerheimin Lastensuojeliitolle.

Kesätöissä paperitehtaalla

Jujo työllistää vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä paperituotantoon. Kesätyöntekijät ovat meille tärkeä resurssi, koska he mahdollistavat tuotannon vakituisten vuorotyöntekijöiden lomat. Tuotannon kesätyöntekijöiden tehtävät liittyvät pääosin pituusleikkurin ja päällystyskoneen käsittelyyn sekä paperirullien pakkaamiseen…. Lue lisää»

Kirsikkapuut kukkivat

Vuosi sitten keväällä juhlistimme perustamisemme 25-vuotispäivää. Merkkivuoden kunniaksi istutettiin kirsikkapuita, jotka ovat nyt alkaneet kukkia.