Uutiset

SHIELDPLUS®-pakkausmateriaalin tuotantotilojen rakennustyöt valmistuivat

 Viime vuonna käynnistettiin investointiprojekti SHIELDPLUS®-pakkausmateriaalin teollisen tuotannon aloittamiseksi. Rakennustyöt ovat nyt valmistuneet. ”SHIELDPLUS®-tuotesarja on uusi tuoteryhmä, jonka tuotannon aloittamista varten tuotantotiloja on uudistettava. Rakennus- ja muutostyöt ovat sujuneet aikataulussa, ja… Lue lisää»

Ratkaisukeskeisyys vie pitkälle myyntityössä

Jujo myy erikoispapereita maailmanlaajuisesti, ja myyntimme toimii Kauttualla samoissa tiloissa kuin paperitehtaamme. Myyntitiimimme koostuu myyntipäälliköistä ja markkinahoitajista. Jokaisella myyntipäälliköllä on vastuullaan omat markkina-alueensa ja asiakkuutensa. Myyntityö tehdään joko suoraan asiakkaille… Lue lisää»

Tilannekatsaus

Koronaviruksen (SARS-CoV-2) maailmanlaajuisen leviämisen myötä Jujo Thermalin ensisijaisen tavoite on varmistaa henkilöstön turvallisuus ja hyvinvointi. Koronaviruksella on ollut merkittäviä yhteiskunnallisia vaikutuksia niin Suomessa kuin koko maailmassa. Teemme parhaamme varmistaaksemme turvallisen… Lue lisää»

Kesätyöntekijähaku käynnissä

Tarjoamme kesätöitä touko-elokuun 2020 välisenä aikana. Kesätyöntekijämme toimivat pääasiassa prosessinhoitajien ja työnjohtajien sijaisina tuotannossamme tai laborantin tehtävissä laboratoriossamme. Työt tuotannossamme ovat useimmiten jatkuvaa 3-vuorotyötä. Joitakin paikkoja on myös tarjolla myynti-… Lue lisää»

Osallistumme Satarekrymessuille tammikuussa

Osallistumme 22.1.2012 järjestettäville Satarekrymessuille. Messut järjestetään kauppakeskus Puuvillassa ja ne ovat avoinna klo 10-15. Esittelemme messuilla Jujo Thermalin työmahdollisuuksia ja keskiössä ovat ensi vuoden kesätyöpaikat, joiden haku avautuu tammikuussa. Messut tarjoavat… Lue lisää»

Jujo Thermal osallistuu Labelexpo Europe 2019 -messuille

Osallistumme Labelexpo Europe 2019 -messuille Brysselissä. Esittelyssä messuilla on koko erikoispaperivalikoimamme. Valokeilassa messuilla ovat tuoteuutuutemme, jotka ovat lämpöherkkä paperilaji AP65KM-LNL, päällystetty paperilaji Extrachrome X4, uusi fenoliton valikoima päällystämättömiä ja suojapäällystettyjä… Lue lisää»

Lehdistötiedote

JUJO THERMAL KEHITTÄÄ KIERRÄTETTÄVÄSTÄ JA BIOHAJOAVASTA PAPERIMATERIAALISTA VALMISTETTUA SHIELDPLUS®-TUOTESARJAA, JONKA TAVOITTEENA ON VÄHENTÄÄ MUOVIN KÄYTTÖÄ ELINTARVIKKEIDEN JOUSTOPAKKAUKSISSA   Jujo Thermal kehittää uutta, ympäristöystävällistä erikoispaperia, joka on vastuullinen vaihtoehto elintarvikkeiden joustopakkauksiin…. Lue lisää»

Tsunamin jälkimainingeista Suomen metsiin

Jokainen urapolku on yksilöllinen. Harvoin sattuu kohdalle niin erityislaatuista tarinaa kuin mitä  myyntijohtajallamme Shun Katolla on kerrottavanaan. Shun vastaa Jujolla myynnin kehityksestä yhdessä myyntiosaston kanssa. “Komennukseni Jujolla on ensimmäinen ulkomaankomennukseni…. Lue lisää»

Kesätyöhakumme on käynnissä

Jujo Thermal Oy on Kauttualla toimiva maailman suurimpiin lukeutuva lämpöherkän paperin valmistaja, joka tarjoaa tänäkin kesänä kymmeniä kesätyöpaikkoja. Kesätöitä on tarjolla touko-elokuun 2019 välisenä aikana. Kesätyöntekijämme toimivat pääasiassa prosessinhoitajien ja… Lue lisää»