Uutiset

Tule tapaamaan meitä Satarekry-messuille!

Olemme mukana Porin suurimmilla rekrymessuilla ke 23.1.2019 klo 10–17 Kauppakeskus Puuvillassa. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan eri uramahdollisuuksista.   Tarjoamme kesätyöpaikkoja kansainvälistä liiketoimintaa ja logistiikkaa, myyntiä ja markkinointia, tuotantotaloutta ja prosessitekniikkaa, tuotekehitystä… Lue lisää»

Rauhallista joulunaikaa.

Kiitos kuluneeesta vuodesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.  Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin suunnatut varat Mannerheimin Lastensuojeliitolle.

Kesätöissä paperitehtaalla

Jujo työllistää vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä paperituotantoon. Kesätyöntekijät ovat meille tärkeä resurssi, koska he mahdollistavat tuotannon vakituisten vuorotyöntekijöiden lomat. Tuotannon kesätyöntekijöiden tehtävät liittyvät pääosin pituusleikkurin ja päällystyskoneen käsittelyyn sekä paperirullien pakkaamiseen…. Lue lisää»

Kirsikkapuut kukkivat

Vuosi sitten keväällä juhlistimme perustamisemme 25-vuotispäivää. Merkkivuoden kunniaksi istutettiin kirsikkapuita, jotka ovat nyt alkaneet kukkia.

Kesätyöhakumme on päättynyt

Kesätyöhakumme on päättynyt. Hakijoita oli runsaasti ja haluammekin kiittää kaikkia hakijoita. Tänä vuonna kesätyön Jujolla aloittaa yli 30 kesätyöntekijää.

Olemme savuton työpaikka

Tehtaamme on ollut savuton työpaikka kuluvan vuoden alusta. Toteutimme muutoksen kohti savutonta työpaikkaa portaittain. Ennen muutosta työntekijöillemme järjestettiin infotilaisuuksia, joissa kerrottiin saatavilla olevasta tuesta tupakoinnin lopettamiseen kuin myös perusteet muutokselle…. Lue lisää»

Kesätyöntekijöiden haku on alkanut

Kesätöitä on tarjolla touko-elokuun 2018 välisenä aikana. Kesätyöntekijämme toimivat pääasiassa prosessinhoitajien ja työnjohtajien sijaisina tuotannossamme tai laborantin tehtävissä laboratoriossamme. Työt tuotannossamme ovat useimmiten jatkuvaa 3-vuorotyötä. Joitakin paikkoja on myös tarjolla… Lue lisää»

Onnea 100-vuotiaalle Suomelle!

Kuluva vuosi on Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi. Lue lisää juhlavuoden kotisivuilta.