Turvallisuustuotteet

Sovelluksemme

Seuraavat turvaominaisuudet ovat saatavilla kaikkiin papereihimme:

  • UV-fluorisoiva kuitu
  • värilliset paperit
  • fluorisoivat paperit
  • ainutlaatuinen EXTRASSURE®-turvaominaisuus

EXTRASSURE®

Tuotemerkkien vaativimpien suojausvaatimusten täyttämiseksi olemme kehittäneet oman turvallisuuspaperiteknologian, EXTRASSURE®, jota on erittäin vaikea väärentää, mutta samalla sen autentikointi onnistuu helposti ja nopeasti. Ympäristöissä, joissa tuotteen aitous on oltava erittäin turvattu, ja käytettävissä oleva aika tarkistuksen tekemiseen, jopa kenttäolosuhteissa, on rajallinen, EXTRASSURE® tarjoaa ihanteellisen ratkaisun. EXTRASSURE®-turvaominaisuus on tällä hetkellä saatavana erikoispinnoitetuille päällystetyille papereillemme.

Lisätietoja brändisuojista, turvaetiketeistä ja arvoasiakirjoista saat ottamalla yhteyttä myyntiin: jujosales@jujothermal.com

Turvatuotteiden avulla varmistetaan tuotteen aitous

Brändin suojaus pitäisi olla keskeinen osa jokaisen brändin omistavan yrityksen tekijänoikeussuojaa. Turvaratkaisujen suunnittelussa olemme lähteneet siitä, että sekä asiakkailla että loppukuluttajilla tulee olla oikeus valmistaa ja käyttää alkuperäisiä ja luotettavia tuotteita. Siten etiketin perusteella täytyy pystyä todentamaan tuotteen alkuperä. Tuotteen etiketin, tai turvasinetin, täytyy taata se, että tuotetta ei ole aukaistu, käytetty tai muuten vioitettu ennen sen ostoa ja käyttöönottoa. Sama tarve koskee myös palveluita. Esimerkiksi matka- tai tapahtumalippujen ollessa kyseessä, kuluttajan täytyy voida luottaa, että tulostettu dokumentti on aito ja voimassa oleva.

Turvallisuuspaperit ovat luonnollinen tapa suojata tavaramerkkejä, ja siten ne kuuluvat myös meidän valikoimaamme. Riippumatta siitä, onko suojaustarpeesi turvallisuusleima, sinetti tai arvoasiakirja, voimme tarjota turvatekijöitä kaikille lämpöherkille- ja päällystetyille erikoispaperituotteillemme.